F1, GP2 - Raffaele Marciello számára zsúfolt lesz 2015

A Ferrari Akadémia olasz tehetsége idén a Sauber tartalékpilótai állása mellett a GP2-ben is folytatja karrierjét, ám egy új csapatnál.

A fiatal olasz tehetségre hatalmas kihívások várnak 2015-ben. Idén ő lesz a Sauber Forma-1-es alakulatának tartalékpilótája. Ennek köszönhetően újra olasz pilótát láthatunk majd körözni a pályán néhány pénteki szabadedzés alkalmával. Tavaly debütált a GP2-ben, egy futamgyőzelem áll a neve mellett. Viszont idén már nem a Racing Engineering színeiben, hanem a Trident Motorsportnál fog versenyezni. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fogja venni az akadályokat Marciello.

Csáti Anna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr317105393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása