F1 - Február 1-jén érkezik a Mercedes W06 Hybrid!

A Mercedes is kitűzte új autó leleplezésének időpontját, amely február 1-je lesz, azaz első (jerezi) tesztnapon, ami azt jelenti, hogy a stuttgartiak az előző évekhez hasonlóan nem tartanak külön bemutatót.

Február 1-jén, a jerezi előszezoni teszt napján lát majd napvilágot a Mercedes W06 Hybrid. Az új autót először (vasárnap) Rosberg viheti pályára, ahogyan kedden is, hétfőn és szerdán Hamilton a soros.

„Míg tavaly egy teljesen új formulára készültünk, most azzal a nagy kihívással nézünk szembe, hogy megtegyük az újabb lépést a fejlesztésben. Mindannyian tudjuk, úgy kezdtük meg a telet, hogy a többi csapat célkeresztje mi voltunk. Minden egyes részletre figyelnünk kell, ha előnyre akarunk szert tenni idén. Izgatottak vagyunk azt illetően, hogyan fog teljesíteni az autó, amikor a pályára lép.” - nyilatkozta Toto Wolff.

A Mercedes az első, aki a teszten fogja csak bemutatni az idei konstrukcióját. A legfrissebb hírek szerint a csillagmárkás istálló már a jerezi teszten a 2015-ös motort fogja használni.

A Force India január 21-én az idei autó festését mutatja csak be, míg a McLaren 29-én és a Ferrari 30-án már az idei autóját fogja leleplezni online.

Fotó: Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr687089745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása