F1 - Engedett az FIA: a Hondának is szabad a motorfejlesztés év közben

Míg az év elején úgy tűnt, hogy a Honda alapból hátrányból indul a többi motorgyártóhoz képest most az FIA megadta nekik az engedélyt, így a japánok is fejleszthetik erőforrásukat év közben, csak kisebb mértékben.

Változás állt fel a motorfejlesztésekkel kapcsolatban. Az év elején még úgy tűnt, hogy a Honda február 28-ig fejlesztheti motorját, ami egyértelműen hátrányt jelenthetett volna a wokingi csapat számára. De az FIA engedélyt adott a japán motorgyártócégnek az egész éves változtatásokra, ezzel megadva a lehetőséget a felzárkózásra. Bár nem 100%-ban ugyanazokkal a feltételekkel mint a Renault, a Ferrari és a Mercedes. Míg az előbb említett 3 motorgyártó a 61-ből 32-n változtathat. (Öt fix elem van.) Addig a Honda csak annyit amennyit a többiek is.

Fotó: This Is F1

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr97083583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása