F1 - TERVEZD MEG VALTTERI BOTTAS 2018-AS SISAKJÁT!

valtteri_bottas_f1_grand_prix_abu_dhabi_qualifying_vqcwmuilgbvx.jpg

A Mercedes finn versenyzőjének idei bukósisakját egy rajongó tervezheti meg.

Kedd délután megjelent egy kezdeményezés a Mercedes oldalán, miszerint Valtteri Bottas az idei 21 Forma-1-es futam többségén egy olyan sisakot fog viselni, amelynek dizájnja egy rajongója keze munkáját dicséri.

A kezdeményezés egyáltalán nem mondható új keletűnek, hiszen tavaly például pont a finn pilóta csapattársa, az azóta már négyszeres világbajnokká vált Lewis Hamilton biztosított hasonló lehetőséget a grafikusi ambíciókkal rendelkező fanatikusoknak - a brit versenyzőnek több mint 8000 beérkezett pályaműből kellett kiválasztania egyet.

A már "nyugdíjas éveit" tengető 2009-es világbajnok, Jenson Button pedig 2016-ban, utolsó teljes Forma-1-es szezonja előtt hirdetett ki egy hasonló versenyt.

Akiket érdekel a verseny, az a részletekért keresse a Mercedes oldalán a felhívást, és január 12-ig küldje el a pályázatát egy maximum 20 MB-os PDF-fájl formájában a VB77Helmet@mercedesamgf1.com e-mail címre.

Mercedes-AMG F1 on Twitter

Calling all creative gurus! How would YOU like to design @ValtteriBottas' 2018 @F1 helmet? Reckon you've got the skills? Find out more here � https://t.co/YBUbiw7WuD #VB77Helmet #FreshCoatOfPaint #F1 https://t.co/hBFjxqUHs4

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért keresd fel Facebook-oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8213544771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása