MEGÚJULTUNK!

img_3147.jpg

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat és Követőinket, hogy mostantól új néven, de a régi stílusban üzemelünk.

Kedves Követőink és Olvasóink!

Amint láthattátok, az elmúlt napban nem jöttek a megszokott intenzitással a hírek. Ennek oka pedig egy régóta tervezgetett átállás volt, amely az oldalunk nevének a megváltozásával járt - mostantól kezdve a Facebookon és a Twitteren is Braking News Motorsport néven találtok meg minket, a hírblogunk URL-címét pedig brakingnewsmotorsport.blog.hu-ra módosítottuk. Azonban a közösségi oldalunkon korábban megosztott bejegyzéseket csak úgy tudjátok megtekinteni, ha átgépelitek az URL-sávban a címet.

A névváltoztatás indokolt volt, hiszen oldalunk témaköre jelentősen tágult az idő múlásával, és már jócskán nem csak a Forma-1 aktualitásairól számolunk be.

Ellenben az oldal tartalma nem fog változni: ugyanúgy írunk majd cikkeket és készítünk Facebook-os gyorshíreket, de a bulvár és a humor rovatot, valamint a születésnapokkal / halálozási évfordulókkal kapcsolatos kontenteket sem fogjuk elhanyagolni.

Hamarosan pedig az új logónk is elkészül!

Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon a továbbiakban is!

Üdvözlettel,
a Braking News Motorsport csapata

Fotó: Landek Norbert

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5812526103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása