F1 - HIVATALOS: BOTTAS LESZ HAMILTON CSAPATTÁRSA A MERCEDESNÉL!

valtteri_bottas_european_f1_grand_prix_previews_tttnzdfwcrqx.jpg

Az elmúlt órák, napok, hetek bejelentései és spekulációi után nemigen ért meglepetésként minket, amikor a Mercedes bejelentette, hogy 2017-ben Lewis Hamilton csapattársa a finn Valtteri Bottas lesz!

Nem okozott meglepetést a Mercedest a hétfő délutáni bejelentésével, miszerint Valtteri Bottas lesz a csapattársa Lewis Hamiltonnak a 2017-es szezonban, ugyanis az elmúlt hetek folyamán brutálisan magas esélye volt erre.

A múlt hétvégén pedig már 99,99%-ig biztosak lehettünk abban, hogy a hét folyamán a 27 esztendős versenyzőt fogják bejelenteni Lewis Hamilton csapattársaként a 2017-es szezonra azzal, hogy Claire Williams lenyilatkozta azt, hogy már a tárgyalások utolsó szakaszába érkeztek.

Bottas csapatváltása pedig a mai nap folyamán vált teljesen hivatalossá akkor, amikor a Williams Massa visszatérésével párhuzamosan azt is megerősítette, hogy a finn pilótájuk a Mercedeshez távozik.

A finn pilóta még 2013-ban mutatkozott be a Forma-1-ben, azóta pedig négy szezont töltött el a Williams Martini Racing csapatánál. Ez idő alatt összesen kilenc dobogós helyezésre tett szert, de karrierje első pole pozíciója, valamint futamgyőzelme még várat magára.

"Ez egy nagyon izgalmas időszak a számomra. Szerintem el is fog tartani egy ideig, mire felfogom, hogy mi történik valójában. És ezzel határozottan egy másik nagy álmom vált valóra, miszerint egy másik nagy múlttal rendelkező csapattal versenyezhetek, amelynek különösen az utolsó néhány éve volt lenyűgöző. Büszke vagyok arra, hogy ennek a része lehetek, és mindenkinek hálás vagyok a Mercedesnél, amiért bíznak a képességeimben, és megadták nekem ezt a lehetőséget." - nyilatkozta Bottas.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6912130685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása