WTCC - MEGVAN A VOLVO PILÓTAFELÁLLÁSA KATARRA

img_3225.JPG

A Volvo ismertette, hogy ki lesz Thed Björk csapattársa a katari szezonzárón.

A Volvo csütörtök délután megerősítette, hogy visszatér a csapathoz Robert Dahlgren, aki az idei évben a Skandináv Túraautó Bajnokságban a második lett, valamint a WTCC-ben indult a portugáliai és az argentínai futamokon. Csapattársa természetesen Thed Björk lesz, aki Kínában megszerezte a márka első győzelmét.

"A fejlesztőprogram keretein belül teljesített tesztek folyamán elvégzett munkánkat a szezonzárón kipróbálhatjuk versenykörülmények között is, ez pedig egy nagy ajándék számomra és már alig várom!" - nyilatkozta Dahlgren.

Emellett a Polestar Cyan Racing megerősítette, hogy 2017-ben három Volvóval lesz ott a rajtrácson, a pilóták kiléte egyelőre még kérdéses.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5911970095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása