INDYCAR - HIVATALOS: POWER KIHAGYJA A SZEZONNYITÓT, ORIOL SERVIA LESZ A HELYETTESE!

jgs_2400-1.jpg

A Team Penske hivatalosan megerősítette, hogy az ausztrál Will Power nem fog rajthoz állni az IndyCar 2016-os szezonnyitó futamán St. Peterburgben betegség okán.

A pénteki napot még egy balesettel indította a Team Penske ausztrál versenyzője, Will Power, de utána szinte álomszerűen folytatódott számára a hétvége, ugyanis megnyerte a 2. és 3. szabadedzést, valamint a kvalifikációt, sőt, még saját pályacsúcsát is megdöntötte, nem is kevéssel.

Azonban, mint kiderült, ez idő alatt Power nem volt teljesen jól, szombaton pedig már intenzív hányingere volt, és gyomorproblémákra hivatkozva már az időmérő edzés utáni sajtótájékoztatón sem tudott ott lenni. A mai nap folyamán pedig már meg sem jelent a pályán, így a Warm Up-ot is passzolta, melyen Oriol Servia helyettesítette őt. Azonban Servia számára nem ért véget a mai nap a bemelegítő edzéssel, ugyanis a betegeskedő Powert a versenyen is ő fogja helyettesíteni, ugyanis az ausztrál egészségügyi állapota miatt nem tudja vállalni az indulást ma. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a mi a baja pontosan a 2014-es bajnoknak.

A 41 éves Oriol Servia számára pedig nem ismeretlen az amerikai openwheel, ugyanis pályafutása során már 197 CART-, Champ Car-, valamint IndyCar-futamon indult el. Legutóbb tavaly Sonomában állt rajthoz, a Justin Wilson tragikus halálesetét követően üres maradt, #25-ös rajtszámú Andretti-autóval. A spanyol versenyző a 17:45-kor rajtoló futamot az utolsó, 22. rajtkockából kezdheti meg.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr978473964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása