INDYCAR - A HONDA MINIMUM 2017-IG MARAD

jdc-midohio15-0089.jpg

A japán gyártó új szerződést írt alá a sorozattal, melynek értelmében legalább 2017-ig jelen lesznek motorbeszállítóként.

Nyílt titok volt egészen idáig, hogy a Honda már áprilisban megegyezett az IndyCar vezetőivel a szerződéshosszabbításról, de a részletekről való megegyezés csak nemrég történt meg, így végre hivatalosan is bejelenthették, hogy a japánok még minimum két évig maradnak az amerikai formaautózás csúcskategóriájában. A szerződésben egyébként szerepel egy opciós jog, mellyel élve a Honda aláírhat a 2018-as, '19-es és '20-as szezonra is, azaz még három évre. 

A Honda a tavalyi szezonban szenvedett a rivális beszállítóval, a Chevrolettel szemben. Egyéb iránt volt az első szezon, amely engedélyezte az aero-komponensek módosítását is minden nem ovál pályán, 2016-ra pedig további változtatási lehetőségek vannak. 

A HPD elnöke, Art St Cyr bízik benne, hogy az újrahomologizáltatott részegységek, valamint a csomag egészének fejlődése meghozza majd a várva várt eredményeket, és képesek lesznek javítani 2015-ös formájukon. Cyr azt is elmondta, idei autójuk nagyon hasonlítani fog a Honda volt Forma-1-es versenyautóihoz, sok lesz ugyanis a hasonlóság a két modell között. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658358192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása