F1 - VETTEL ÉS A FERRARI NEVÉHEZ KÖTŐDIK 2016 ELSŐ TESZTJE!

alon-2.jpg

Olasz forrásokból tudjuk, hogy Sebastian Vettel ült idén először Forma-1-es autóban.

Úgy néz ki, hogy a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel számára hamarabb véget ért a téli szünet, mint a Forma-1 mezőnyében bárki másnak, ugyanis az olasz Omnicorse úgy tudja, hogy a német Ferrari-pilóta tegnap szimulátoros tesztelés céljából Maranellóban, a csapat főhadiszállásán járt, a mai nap pedig egy pályatesztre is sor került. Vettel Fernando Alonso 2014-es Ferrariját vitte pályára Fioranóban. A teszt teljesen szabályosan lett lebonyolítva, miután a Ferrari kikérte egyik forgatási napját az FIA-tól, a szövetség pedig zöld utat adott az olasz gárdának.

Mindemellett a jövő héten megrendezésre kerülő, Pirelli által szervezet esős gumiteszten is részt fog venni a Ferrari Franciaországban, és ha minden igaz, akkor Vettel biztosan ott van a résztvevők listáján, de egyes spekulációk szerint még az sem kizárt, hogy a gyakorlást korábban kissé leszóló Kimi Raikkonen is pályára gördül.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288285920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása