F1 - A MANOR RAJTHOZ ÁLLHAT A VASÁRNAPI FUTAMON!

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) engedélyezte a Manor F1 Team mindkét pilótájának a vasárnapi futamon való részvételt annak ellenére, hogy sem Roberto Merhi, sem Will Stevens nem tudott eleget tenni a 107 százalékos szabálynak.

A Manor F1 Team spanyol pilótája, Roberto Merhi csupán négy tizeddel autózott rosszabbat az időmérő folyamán, mint a 107 százalékos limitidő. A sereghajtó istálló másik pilótája, a brit Will Stevenst pedig egy műszaki hiba hátráltatta, így részt sem tudott venni az időmérőn. Azonban ennek ellenére az FIA engedélyezte azt, hogy rajthoz állhassanak a vasárnap versenyen, mivel a szabadedzéseken többnyire a 107 százalékos limitidőn belül voltak. Így a Maláj Nagydíjon Roberto Merhi megejtheti debütáló versenyét, míg Stevens másodjára állhat rajthoz a Forma-1-ben.

Fotó: Formula1.com

Kováts Olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr547312522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása