F1 - ALONSO 20 ÉVRE NEM EMLÉKEZETT?

Spanyol források szerint Alonso a balesetét követően 20 évre nem emlékezett.

Újabb megdöbbentő állítások láttak napvilágot Alonso barcelonai tesztbalesetével kapcsolatban. Most az El Pais lap állítja, a spanyol pilóta 20 évre visszamenőleg nem emlékezett semmire a balesete utáni pár percben. Gokartversenyzőnek hitte magát, akinek álma a Forma-1. A helyszínre a mentőcsapatok gyorsan megérkeztek, a McLarenen látszólag nem voltak nagy sérülések, mégis lehetett tudni, nagy a baj. Alonsót több mint tíz percen keresztül nem szedték ki az autóból, majd amikor a spanyol világbajnok végre kiszállt, azonnal mentőhelikopterrel a közeli kórházba szállították. A hivatalos diagnózis agyrázkódás miatt három napig megfigyelésre benntartották, majd orvosi tanácsra az utolsó tesztet kihagyta, sőt az első futamot is kénytelen. Csapata, a McLaren még mindig ki áll elmélete mellett, miszerint széllökés okozhatta a balesetet, de sokan ebben nem hisznek, áramütésre gyanakodnak, ami megmagyarázná a meglehetősen furcsa karambolt.

Fotó: Zimbio.com

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817243937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása