F1: Széttrollkodták Ricciardo Twitter-oldalát, jelentkezett a „bűnös”

A McLaren két héttel ezelőtti kettős győzelme után hamar egymásra találtak a wokingi istálló versenyzői.

2021italiangrandprixsundaygp2114_134657_j5a2213_1.jpg

Első látásra megmagyarázhatatlanul furcsa üzenet jelent meg Daniel Ricciardo Twitter-oldalán, miközben az ausztrál a Formula–1-es Orosz Nagydíj hétvégéjét megelőző sajtótájékoztatóján vett részt. A két héttel ezelőtti monzai futamon győzedelmeskedő Ricciardo zavarba ejtő módon dicsérte csapattársát, Lando Norrist. Lehetett gyanítani, hogy a következő sorokat nem a McLaren pilótája fogalmazta meg.

Amellett, hogy Lando 5–0-ra legyőzött asztaliteniszben, rengeteg mindent tanított nekem idén, főként a nagy sebességű kanyarokban. Lenyűgöző. Hatalmas golyói vannak! Olyanok, amilyenek nekem nincsenek

– olvasható a szokatlan szövegezésű tweetben.

Csak néhány percet kellett várni arra ezek után, hogy felfedje kilétét a „bűnös”, aki nem meglepő módon Norris volt. Habár a brit az elmúlt időszakban többször is beszélt arról, hogy humorizáló énjét háttérbe szorította a pályán nyújtott teljesítményét szem előtt tartva, ez korántsem jelenti azt, hogy karót nyelt volna, sőt… „Remélhetőleg így már értelmet nyer legutóbbi tweetem” – írta széles vigyorral az önleleplező szelfijéhez.

Semmiképpen sem alaptalan a jó hangulat a McLarennél a szocsi hétvége előtt, hiszen Olaszországban közel kilenc év után szerzett újra F1-es győzelmet a wokingi istálló, mely így némi egérutat nyert a Ferrarival szemben a konstruktőri dobogóért vívott harcban. Az egyéni tabellán Norris a negyedik, Ricciardo a nyolcadik helyről várja a folytatást.

Fotó: Glenn Dunbar / Motorsport Images (McLaren Media Centre)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1216698698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása