Költözik a finálé, egy hónappal rövidül az F3-as szezon

Sajtóértesülések szinte már biztos, hogy nem az Amerikai Nagydíj hétvégéjén ér véget a Formula–3 idei szezonja, hanem jóval korábban.

190106-fda-shwartzman.jpg

Az egyre növekedő koronavírusos esetszámok és az ennek okán újra bevezetett korlátozások miatt valószínűleg nem az Amerikai Nagydíj hétvégéjén ér véget a Formula–3 szezonja, a Formula–1 Menedzsmentnek (FOM) ugyanis az utazási szigorítások miatt csökkentenie kell az Európából utazók számát – adta hírül a RaceFans.

A Circuit of the Americas kiesésével Oroszországban rendezik az F3-as finálét, ahová három hét múlva, szeptember 24-e és 26-a között látogat a Formula–1. Úgy tudni, a változás nem érinti magát az Amerikai Nagydíjat, a királykategória mezőnye október 24-én csap össze Austinban.

Formula Scout értesülései szerint Mugello is felmerült póthelyszínként, de végül Szocsira esett a választás, így különválasztásuk óta először osztozhat újra ugyanazon a pályán a Formula–2-vel a sorozat.

Frissítés (14:45): Nem sokkal cikkünk megjelenése után hivatalosan is megerősítették a változást.

Fotó: Scuderia Ferrari Press Office

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6116679700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása