Újra versenyezni fog a McLaren-főnök

Visszatér a volán mögé Zak Brown, a McLaren elnök-vezérigazgatója – másik csapatával fog indulni az európai GT4-széria következő fordulóján.

2021bahraintestsundayte2101_132404_1st3091.jpg

Főnökük nélkül majd boldogulnia Lando Norrisnak és Daniel Ricciardónak a Formula–1-es Francia Nagydíjon, Zak Brown ugyanis a versenyzést választja a június 18-20-i hétvégén. A McLaren vezére másik csapata, a United Autosports színeiben vesz részt az európai GT4-es bajnokság zandvoorti versenyén – a társtulajdonos Richard Deannel fog osztozni egy McLaren 570S-en.

Brown vezetett már korábban McLaren GT-t, hiszen indult a Blancpain endurance-sorozatban, illetve a brit GT-bajnokságban – teszi hozzá a Formula1.com.

„Izgatottan ülök vissza egy versenyautó volánja mögé Zandvoortban” – nyilatkozta Brown, aki így több mint két hónappal korábban ismerkedhet meg a Holland Nagydíj helyszínével, mint az F1-es mezőny zöme. – „Már teszteltem a csapattal a McLarenünket egy párszor, szóval készen állok arra, hogy meglássuk, mire vagyunk képesek.”

„Szép lesz visszatérni a modernkori versenyzéshez, tekintettel arra, hogy az elmúlt években inkább a történelmi versenyautókra összpontosítottam. Már alig várom, hogy újra pályán legyek” – jegyezte meg a 49 éves amerikai üzletember.

Fotó: Steven Tee / Motorsport Images (McLaren Media Centre)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5416579276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása