Elhunyt alapítója emléke előtt tiszteleg régi-új festésével a Campos Racing

Különleges festéssel áll rajthoz a 2021-es szezonban a Campos Racing: Adrian Campos év eleji halálhíre után visszatérnek a gyökerekhez.

f2-f3-f42.jpg

Huszonharmadik szezonját kezdi a nemzetközi porondon a Campos Racing, ám ez lesz az első idény, amit alapítója nélkül kell teljesítenie Adrian Campos január végi, hirtelen halála után. Szerdán a spanyol istálló bejelentette, hogy Campos emléke előtt tisztelegve visszatér első, 1998-as dizájnjához, így ugyanazt a fekete-fehér sémát fogja használni valamennyi formulaautó-sorozatban, amelyben szerepel – egy, a legendás csapatvezető tiszteletére felragasztott matricával kiegészítve.

Kilenc versenyzővel folytatja idén Campos csapata:

  • a Formula–3-ban Lorenzo Colombo, Amaury Cordeel és egy még bejelentésre váró harmadik pilóta,
  • a spanyol F4-es bajnokságban pedig Alex García, Sebastian Ögaard, Pepe Martí és Olekszandr Partyshev fog indulni annak színeiben.

A csapat autóit ebben a színösszeállításban 23 évvel ezelőtt Marc Gené és Antonio García hajtották a Nissan-világsorozatban.

Fotó: Campos Racing

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3816449488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása