F1: Közel a megállapodás, Hülkenberggel is aláírhat az Aston Martin

Sikeres 2020-as beugrásait követően idén már hivatalosan is tartalékversenyzői állást kaphat Nico Hülkenberg az Aston Martin Formula–1-es csapatánál. Friss lapértesülések szerint már nem is kell olyan sokat várni arra, hogy aláírják a szerződést a felek.

gp2010_122001_54i4500-large.jpg

Félig-meddig viccesen megjegyezve, hogy lassan német csapattá avanzsálhat a silverstone-i gárda, a német F1-Insider.com arról számolt be értesülései alapján, hogy Nico Hülkenberg hamarosan megállapodhat az Aston Martinnal. Tekintve, hogy Otmar Szafnauer csapatfőnök már korábban is remek opcióként utalt korábbi versenyzőjére, csak ezúttal tartalékversenyzői mivoltában, annyira nem is meglepő, hogy őt igazolják le a szintén német Sebastian Vettel, illetve Lance Stroll helyetteseként.

gp2010_115230ms1_3057-large.jpg

Tavaly három versenyen is indult így Hülkenberg, kétszer Sergio Pérez, egyszer pedig Lance Stroll helyetteseként. Ebből kétszer pontot szerzett úgy, hogy Silverstone-ban a 70. Évforduló Nagydíj hétvégéjén a harmadik helyre kvalifikált a Racing Pointtal.

Úgy tudni, idén már nagyobb szerepe lesz a csapatnál: ugyan nem kell jelen lennie a versenyhétvégéken, de a csapat szimulátorában jobban megismerheti az új autót, továbbá egyetlen versenyre sem kell elkísérnie a csapatot – viszont készenlétben lesz: azaz amennyiben szükség van rá, máris repülőgépre pattan.

Fotó: Racing Point F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2716426202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása