F1: Videón, ahogy Verstappen mostohaapaként gondoskodik pilótatársa lányáról

A Red Bull holland versenyzője Újév napján vállalta fel kapcsolatát Danyiil Kvjat korábbi barátnőjével, Kelly Piquet-vel. Verstappen láthatóan jól kijön az orosz pilóta lányával, Pénelopéval is.

si202012110152_news_1.jpg

Nem sokkal azután, hogy szakított Dilara Sanlikkal, a háromszoros Formula–1-es világbajnok Nelson Piquet lánya, Kelly Piquet oldalán találta meg a boldogságot Max Verstappen. A Red Bull versenyzője 2021 hajnalán vállalta fel új párkapcsolatát, csakhogy választottját korábban pilótatársa, Danyiil Kvjat mellett láthattuk.

Kvjat és Kelly Piquet kapcsolata 2016-tól 2019 decemberéig tartott, az orosz versenyző lánya, Pénelopé néhány hónappal szakításuk előtt született meg. Verstappen új családjával köszöntötte az új évet is, pihenését a brazíliai Lençóis Maranhenses tengerparton töltötte, ez idő alatt pedig új párja lányával is jól kijött, ahogy az az alábbi felvételeken is látszik, melyeket eredetileg Kelly töltött fel:

Az pedig a sors fintora, hogy 2016 elején a Red Bull ülését is Verstappen vette át Kvjattól, akinek idén már az Alpha Taurinál sem jutott hely Cunoda Juki bemutatkozása miatt.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4916414390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása