F1: Pierre Gasly is megfertőződött a koronavírussal

Az Alpha Tauri franciája vasárnap este jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje.

si202012050294_news.jpg

Lassan már egy éve tart a világjárvány, így az F1-ben is egyre többen kerülnek kapcsolatba a koronavírussal. Az idei évben immár három versenyző is megfertőződött, legutóbb Pierre Gasly produkált pozitív koronavírus-tesztet – jelentette be közösségi oldalain vasárnap este az Alpha Tauri versenyzője.

A 24 éves francia a napokban Dubajban vett részt egy edzőtáborban, érdekességképpen: a hónap korábbi részében Lando Norrisról és Charles Leclerc-ről is az arab ország tett látogatásuk után derült ki, hogy koronavírusosok. A McLaren és a Ferrari pilótája viszont már maguk mögött is hagyták a betegséget, a monacói a héten a Ferrari fioranói tesztjén is autóba ült.

Ezzel szemben most Gasly karanténba vonult, követve a helyi járványügyi előírásokat, de jól érzi magát, így izolációja alatt sem áll le edzéstervével. Hozzátette, mindenkit értesített, akivel kapcsolatba került a napokban.

Az egyszeres nagydíjgyőztes francia már a hatodik az F1-es mezőnyben, aki átesik a koronavíruson, a tavalyi szezon folyamán ugyanis Sergio Pérez, Lance Stroll és Lewis Hamilton is megfertőződött, nekik viszont nemcsak karanténba kellett vonulniuk, hanem egy vagy több versenyt ki is hagytak.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2516410914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása