Egy meghatározó utolsó találkozás Jules Bianchival
Kiss Gergő írása – Tribünhang, 5. rész

kissgergo-tribunhang-bianchi.jpg

A 2008-as Brazil Nagydíj óta követem a Formula–1-et, valamint más autó- és motorsport-kategóriákat, hiszen annyira megfogott az akkori szoros csata Felipe Massa és Lewis Hamilton között, hogy teljesen megfertőzött ez a világ. 2010 óta pedig minden kisebb, illetve nagyobb versenyen kint vagyok a Hungaroringen, amin csak lehet. 2012 decemberében jött egy gondolat, hogy szeretnék több pilótától is aláírást kérni postai úton.

A kezdeti sikereknek hála mai napig hódolok ennek a szenvedélyemnek, aminek köszönhetően közel 4000 aláírás van a gyűjteményemben, olyan versenyzőktől, mint például Michael Schumacher, Sir Jackie Stewart, Nelson Piquet, Emerson Fittipaldi vagy Valentino Rossi. A dedikált kártyákat és relikviákat napi szinten mindig feltöltöm a Facebookon működő oldalamra.

 

Mindig óriási öröm számomra, amikor találkozhatok olyan versenyzőkkel, híres emberekkel, akiket régen elérhetetlennek gondoltam. Különösen akkor, ha már nem először találkozok velük, és emlékeznek rám, hogy én vagyok az a „mappás srác”, aki mindig hoz pár fényképet dedikálásra. ☺ Az elmúlt évek alatt rengeteg mindenkivel sikerült személyesen találkoznom és mindenkihez van egy rövid, de mégis örök emlékké váló történet, amire mindig jó visszaemlékezni.

kissgergo-tribunhang-michelisz-maszlik.jpg

Kiss Gergő a WTCR 2018-as hungaroringi fordulójának autogramosztásán. | Fotó: Maszlik Zoltán

Az egyik legmeghatározóbb emlékem 2014 szeptemberében történt, a World Series By Renault hungaroringi versenyhétvégéjén. A paddockban az a hír járta, hogy itt van Jules Bianchi, a Marussia Formula–1-es csapatának pilótája, aki eljött meglátogatni versenyző ismerőseit. Miután elrajtolt vasárnap a Formula 3.5-ös széria, Jules sietősen a paddockban sétált a kijárat felé, akkor sikerült megállítani őt.

Hihetetlenül kedves és közvetlen volt, szívesen beszélt a soron következő, szingapúri versenyéről, hogy mennyire várja. Sajnos ez volt az utolsó találkozásunk, hiszen pár héttel később a szuzukai versenyen végzetes balesetet szenvedett. Az ottani találkozást és beszélgetést soha nem fogom elfelejteni, és persze Jules-t sem, aki már az égi versenypályákon folytatja pályafutását.

Írta: Kiss Gergő

Mi a Tribünhang? Ahol te mesélhetsz!

Biztosan sokaknak hiányoznak a paddockban való bandázások és sztorizgatások, a szelfik és az autogramok, de legfőképp a versenyzés testközeli élménye. Hogy némileg enyhítsünk a fájdalmon, új kezdeményezést indítunk: ez lesz a Tribünhang.

Legyetek akár rajongók, versenyzők, csapattagok, pályabírók stb. – szívesen fogadjuk bárki jelentkezését, akinek bármi köze van az autó- és motorsporthoz!

További részletek a képre vagy erre a linkre kattintva! 
Ha nem akarsz lemaradni a Tribünhang további történeiről, mentsd el és figyeld a rovat alakulását ezen a linken!

66abf4e6bb89fc022d1bd12b77c9c8ec-2_1.jpg

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8616393868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása