Tavaly szinte az összes bevételétől elesett a Hungaroring

A Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatójának elmondása szerint idén viszont közel 200 napos hasznosításra van lekötve program a mogyoródi versenypályán.

img_6328_2.JPG

„Reméljük, hogy teljes idényt tudunk lebonyolítani. A tavalyi év nagy tanulság volt, mert a külföldi turistákból élünk, így gyakorlatilag az összes bevételünktől elestünk” – fogalmazott csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója, írja az MTI.

Gyulay az előző esztendőt nehéznek nevezte, mert „a világ mással volt elfoglalva”, nem az autóversenyekkel. Arra ugyanakkor nagyon büszke, hogy a Formula–1-ben 2020-ban az első versenyek egyikét a Hungaroringen rendezték. Szerinte kifejezetten „jól szerepeltek”.

„Korai még az idei protokollról beszélni” – jelentette ki a sportvezető a koronavírus-járvány kapcsán.

A vezérigazgató arról is beszélt, hogy a Hungaroringnek 2027-ig van szerződése Formula–1-es futam rendezésére, de ez „remélhetőleg meg lesz hosszabbítva”. Ennek érdekében felújítás előtt áll a 220 méter hosszú főépület, amely elmondása szerint „gyakorlatilag elavult”. Hozzátette, emellett folyamatosan megújulnak a lelátók és a kiszolgáló létesítmények is.

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7116377722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása