F1: Kulcsember lett koronavírusos a Red Bullnál

Pozitív koronavírus-teszt miatt nem vesz részt a hétvégi Bahreini Nagydíjon Jonathan Wheatley, a Red Bull sportigazgatója.

si202008300070_news.jpg

Újabb Formula–1-es csapatnál jelent meg a koronavírus: az indulás előtti, még az Egyesült Királyságban végzett szűrések során ugyanis pozitív COVID-19-tesztet produkált Jonathan Wheatley, a Red Bull sportigazgatója – közölte Twitter-oldalán a Milton Keynes-i istálló.

A járványügyi protokollal összhangban az 53 éves szakember tíz napra karanténba került, így nem lesz jelen a hétvégi Bahreini Nagydíjon. A Red Bullnál 2006 óta dolgozó Wheatley feladatait több, a helyszínen tartózkodó csapattag veszi át. Másnál nem mutatták ki a koronavírust a csapaton belül, Wheatley távolléte nem befolyásolja a csapat irányítását.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4116302490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása