Vogel Adriék visszatérnek Eb-debütálásuk helyszínére

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Az ERC3-as kategóriában, már az új, R4-es Ford Fiestával indul a rali-Eb magyarországi fordulóján Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett. A magyar női duó tagjai boldogok, hogy a szeptemberi Eger-rali után újra magyar közönség előtt versenyezhetnek.

vogel_roma_colosseum.jpg

Az idén a cseh Orsák Rallysporttal együttműködő Roger Racing Team párosa egy évvel ezelőtt Nyíregyházán mutatkozott be a rali-Eb mezőnyében, ahol a női értékelésben másodikként végeztek. Idén a világjárvány miatt a tervezettnél kevesebb eseményen volt lehetőségük részt venni, de a rali Európa-bajnokság nyári, római fordulóján ott lehettek, és remek eredményt értek el: a 19 autóból álló kategória ötödik helyén végeztek, a nők között pedig a legjobbként zártak a Rally di Román. Most pedig készen állnak rá, hogy újra a mádi dűnéken és a zempléni hegyekben küzdjenek meg a minél jobb eredményért.

Elmondhatatlanul örülünk, hogy újra egy Eb-fordulón versenyezhetünk, különösen, hogy ez a Rally Hungary. Tavaly ez volt az első Eb-futamunk, máig emlékszünk szinte minden pillanatára, felejthetetlen élmény volt. Ez az egyetlen olyan ERC-helyszín, ahol van valamennyi tapasztalatunk, hiszen ismerjük a gyorsaságikat. Az csak hab a tortán, hogy nézők is lehetnek a hétvégi versenyen, mert a hazai közönség előtt menni mindig óriási megtiszteltetés, nélkülük pedig nem lenne ugyanolyan a rali. Az új Ford Fiesta R4-est az Eger Rallyn bejárattuk, reméljük, hogy itt is jó helyen végzünk majd. Az Orsák Rallysport ehhez minden támogatást megad nekünk, kiváló a közös munka a cseh csapattal. Az a célunk, hogy tovább csökkentsük a különbségünket a kategóriánk élmenőihez képest, és hogy a lehető legkevesebb hibával teljesítsük a hétvégét.

vogel_notheisz_1.jpg

A Rally Hungaryt november 6-a és 8-a között rendezik Nyíregyházán és környékén. 16 gyorsasági szakaszon 191,06 versenykilométer vár a mezőnyre, az etapokkal együtt a verseny össztávja 956,01 km.

Fotó: Roger Racing Team

Forrás: Kőváry Anett / Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6816273514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása