F1: Hamilton visszavágott Bottasnak az időmérő előtt
Formula–1 2020: Orosz Nagydíj – 3. szabadedzés

Amíg Valtteri Bottas uralta a pénteki napot, a szombati nap Lewis Hamilton elsőségével indult Oroszországban, ezúttal a Mercedesek között volt óriási a különbség.

m245043.jpg

Kisebb-nagyobb pályaelhagyásokat és kicsúszásokat leszámítva komolyabb fennakadás nélkül zajlott a harmadik szabadedzésen a Formula–1-es Orosz Nagydíjon. Az élen azonban változott a felállás: amíg az első két edzés egyértelműen Valtteri Bottas elsőségét hozta, az utolsó gyakorláson Lewis Hamilton zárt fölényesen az élen. A világbajnoki éllovas majdnem 8 tizedet adott finn csapattársának, aki épphogy a mclarenes Carlos Sainz előtt tudott végezni.

A pénteki első gyakorláson autóját összetörő Sainz mögött Esteban Ocon (Renault) és Sergio Pérez (Racing Point) tette teljessé az első öt sorrendjét, míg a Red Bull és a Ferrari továbbra sem találja a ritmust. Max Verstappen hatodik, Sebastian Vettel hetedik lett, csapattársaik, Alexander Albon és Charles Leclerc a 19., illetve a 12. időt autózták. A legjobb tízbe még Lance Stroll (Racing Point), Danyiil Kvjat (Alpha Tauri) és Daniel Ricciardo (Renault) fért be.

Az Orosz Nagydíj időmérő edzésével 14:00-tól folytatódik a program, az eseményeket élőben követhetjük az M4 Sporton.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Fotó: LAT Images / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8516216074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása