Így fest a Formula–1-es Toszkán Nagydíj rajtrácsa!

Lewis Hamilton kezdheti az élről, a csapattárs Valtteri Bottas és a Red Bull-os Max Verstappen elől az első mugellói F1-es futamot. Az 1000. versenyét ünneplő Ferrari az 5. és a 14. helyről rajtolhat hazai pályán Charles Leclerc-rel és Sebastian Vettellel.

m243281.jpg

Mindössze egyetlen büntetés befolyásolja a rajtfelállást: Sergio Pérez kerül egy hellyel hátrébb, amiért a pénteki második szabadedzésen ütközött Kimi Räikkönennel. A Racing Point mexikóija így csapattársával, Lance Stroll-lal cserél helyet, a 7. rajtkockát foglalhatja el.

Az 59 körös Toszkán Nagydíj vasárnap 15:10-kor kezdődik, a szezon kilencedik futamát is élőben adja az M4 Sport. Az időmérő edzés összefoglalója ide kattintva olvasható el.

Íme, a Formula–1-es Toszkán Nagydíj rajtsorrendje:

#F1 - Final Starting Grid of the #TuscanGP ��⬇

Közzétette: FIA – 2020. szeptember 13., vasárnap

Fotó: LAT Images / Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7916199814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása