Elhalasztották az AMTS-t a koronavírus miatt

A nagyszabású autókiállítást őszre halasztották a Magyarországon is megjelent járvány miatt.

img_7439.jpg

Március 20-22. között 15. alkalommal rendezték volna meg az Automobil és Tuning Show-t (AMTS), a szervezők azonban bő két héttel az esemény kezdete előtt a halasztás mellett döntöttek a kialakult koronavírus-helyzetre való tekintettel – derült ki a szervezők közleményéből. A jubileumi AMTS új időpontját szeptember 25-27. közé tűzték ki.

„Habár az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy az eredetileg tervezett időpontban megtarthatjuk az idei Automobil és Tuning Show-t, a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas gondolkodást, az illetékes hatóságokkal, valamint kiállítóinkkal történt egyeztetést követően fájó szívvel, de azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az idei Automobil és Tuning Show-t idén egy őszi időpontra halasztjuk” – fogalmaztak kommünikéjükben az AMTS szervezői.

A döntést a következő módon indokolták: „A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról-napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként - ahová több mint 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók - nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelőséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír.”

A megvásárolt belépőjegyek ősszel is érvényesek lesznek – a március 6-a előtt vásárolt, kedvezményes árú jegyekhez jubileumi kulcstartót adnak ajándékba kárpótlásul –, továbbá a Porsche Boxster S nyereményautót is kisorolják. Akik nem kívánnak élni a lehetőséggel, azoknak megtérítik a kifizetett összeget – az erre szolgáló felület március 9-én nyílik meg. Ennek kapcsán további részleteket későbbre ígérnek a szervezők, amiket az AMTS weboldalán is közzétesznek, illetve a vásárlókat is értesítik elektronikus úton.

Fotó: Kacskovics Mihály Béla

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8515504604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása