Karanténba zárták a Renault juniorját, kihagyja az F2-es tesztet

Már a szezon előtt rájár a rúd az F3-ból F2-be fellépő Christian Lundgaardra, a koronavírus miatt ugyanis kénytelen kihagyni a szezon előtti tesztet.

1017645952-lat-20190803-_r3i3926.jpg

Március 1-je és 3-a között, vagyis vasárnaptól keddig tartják a Formula–2 előszezoni tesztjét Bahreinben, ám az ART Grand Prix újonca, az F3-as futamgyőztes Christian Lundgaard biztosan nem vesz részt rajta.

A csapat közleménye szerint a dán az őt patronáló Renault edzőtáborában készült a szezonra a spanyolországi Tenerifében, amikor kirobbant a koronavírus a területen, és karantén alá vették a szállodát, ahol megszállt.

Habár a tesztje negatív eredményt mutatott ki, az orvosok is teljesen egészségesnek találták, elővigyázatosságból két hétig nem hagyhatja el a szigetet.

A 2020-as F2-es idény március 21-én rajtol el a szahíri pályán, s miután a héten a Trident is bejelentette versenyzőit Marino Sato és a Williams-tesztpilóta Roy Nissany személyében, teljes a mezőny:

Formula 2 on Twitter

██████████] 100% Our 2020 grid is set � #F2 #RoadToF1

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 2 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4815495812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása