F1: Hivatalos, lesz élő közvetítés a tesztekről

Jó hír a fanatikus, már-már elvonási tünetektől szenvedő F1-rajongóknak: mind a hat tesztnapot élőben kísérhetik figyelemmel.

190006-test-barcellona-vettel-day-1.jpg

A Haas váratlan autóbemutatójával szinte már tapintható közelségbe került az új Formula–1-es idény, de nem kell feltétlenül március 13-áig, az Ausztrál Nagydíj első szabadedzéséig várnunk arra, hogy újra motorzúgást hallhassunk: az F1 bejelentette, hogy minden előszezoni tesztnapot élőben közvetít netes tévéjén, az F1 TV Pro oldalán. (Emellett a Sky brit és olasz csatornáján lehet követni az eseményeket.)

A két háromnapos gyakorlást Barcelonában, február 19-e és 21-e, valamint 26-a és 28-a között rendezik. Minden tesztnap reggel 9-től este 18 óráig tart, ami 13 órától egy egyórás ebédszünettel – ezt egy sajtótájékoztatóval tarkítják, amit az internetes platformon keresztül szintén nyomon lehet követni.

Az eseményeket a Formula–2-es bajnokság állandó kommentátora, Alex Jacques fogja tolmácsolni, míg a napvégi összefoglalókat az ismert F1-es újságíró, Will Buxton nevével fémjelzik. Háttérműsorokkal is jelentkezik ezekben a napokban a száguldó cirkusz, amikhez többek között a Renault korábbi versenyzője, Jolyon Palmer biztosítja a szakmai hátteret.

Az élő közvetítés mellett felturbózott Live Timinggal igyekeznek érdekesebbé tenni a hangolást a rajongók számára: az F1 hivatalos applikációján keresztül a felhasználók sokkal részletesebb betekintést nyerhetnek a fejleményekbe, akár a versenyzők etaponkénti teljesítményét is kiértékelhetik.

Egyébként is megéri majd figyelemmel kísérni a gyakorlásokat, mivel 2020-tól a csapatok már nem takarhatják el autóikat és a garázsok ajtajait sem engedhetik le – csakis abban az esetben, ha baleset vagy technikai meghibásodás indokolja.

Az F1 TV Pro 77 országban érhető el a világon, köztük Magyarországon is természetesen. Az előfizetés éves költsége 64,99 euró (kb. 22 ezer Ft), de 7,99 euró (kb. 2700 Ft) ellenében egy hónapra is elő lehet fizetni.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2815462564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása