F3: Visszatér a monzai horrorbukás sérültje

Részleteket azonban egyelőre nem osztott meg visszatéréséről a hónapokon át lábadozó Alex Peroni.

1017713613-lat-20190907-_r3i9956_1.jpg

Még tavaly szeptemberben, a monzai Formula–3-as főversenyen szenvedett hatalmas balesetet Alex Peroni, miután lesodródott az ívről a Parabolica-kanyarban, és eltalálta a bukótérben lehelyezett magasított kerékvetők egyikét, amely megdobta az autóját – végül fejjel lefelé a palánkon kötött ki. Habár a saját lábán hagyta el a rémisztő bukás helyszínét, kiderült, hogy nem úszta meg ennyire olcsón a balesetet az akkoriban még a Campos Racing színeit képviselő 20 éves versenyző: csigolyatöréssel kellett ápolni hónapokon keresztül, emiatt az F3-as idényzáró mellett a Makaói Nagydíjon sem tudott részt venni.

December elején azonban megszabadulhatott hátrögzítőjétől az ausztrál, vagyis – edzések terén is – minden visszatért a régi kerékvágásba. Ennek megfelelően Alex Peroni is a visszatérésen dolgozik: elárulta, hogy 2020-as programján már az utolsó simításokat végzi. „Az elmúlt négy hónap nagyon kemény volt, de már alig várom, hogy visszatérjek a Formula–3-as rajtrácsra. Sok befejezetlen ügyem van még” – erősítette meg a hírt Peroni a Motorsport.com-nak nyilatkozva.

Alex Peroni

Cheers for ya help old mate but I won't be needing you again.. �� #recoverydone

Fotó: Joe Portlock / LAT Images (FIA Formula 3 Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8215393968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása