Hungaroring: Emlékezetes lesz a kamion-Eb és a WTCR közös hétvégéje

Emlékezetes lesz a gyorsasági kamion Európa-bajnokság (ETRC) és a túraautó-világkupa (WTCR) közös áprilisi versenyhétvégéje a Hungaroringen Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint.

img_0844.jpg

A sportvezető az M1 aktuális csatornán szerdán este elmondta, magyar sztárparádé lesz az esemény azáltal, hogy a kamionosoknál kétszeres Eb-győztes Kiss Norbertet és a WTCR összetettjében jelenleg éllovas Michelisz Norbertet is láthatják az autósport szerelmesei április 24. és 26. között.

Hozzátette, a nemzetközi szövetség (FIA) jóváhagyása még szükséges a közös rendezéshez, ám ez már csak formalitás.

Gyulay Zsolt kitért rá: Szlovákiában már működött a két sorozat közös megrendezése, és biztos benne, hogy a magyar szurkolók körében is népszerű lesz a „parádé”.

Kiemelte, két magyar sikerszakágról van szó, és mindkét pilótát nagyon szeretik, így bízik benne, hogy megtelnek majd a mogyoródi lelátók. Mint mondta, olcsó jegyárakkal szeretnének ehhez hozzájárulni, hiszen a nézők kilencven százaléka belföldről érkezik, és remélik, hogy a hétvége megalapozza a 35. Forma-1-es Magyar Nagydíjat.

„Április 24-26-án ez a hétvége, majd május elsején remélhetőleg ismét megrendezzük a belvárosi Nagy Futamot, így ez egy nagyon emlékezetes hét lesz a magyar autó-motorsport szempontjából”

– fogalmazott az olimpiai és világbajnok korábbi kajakozó.

Fotó: Hungaroring média

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2415215240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása