Formula-E: Elkelt az egyik ülés a Jaguarnál

A 2019/2020-as szezonban is az új-zélandi Mitch Evans lesz a Jaguar egyik versenyzője.

1-1017564221-lat-20190622-_w6i1762.jpg

Még két hónap van hátra a hatodik Formula-E-szezon első versenyéig, az előszezoni tesztek azonban már a mezőny nyakán vannak – ennek megfelelően a csapatok sorra jelentik be a versenyzőiket.

Legutóbb a Jaguar csatlakozott a sorhoz, miután megerősítette Mitch Evans szerződéshosszabbítását, az új-zélandi így zsinórban egy negyedik szezont is a csapat színeiben kezd meg. Évről-évre jobban megy Evans a Formula-E-ben, az előző idényt az ötödik helyen zárta az összetettben, ám Rómában megszerezte az első győzelmét, amihez még két második helyet gyűjtött a folytatásban, Bernben és New Yorkban.

„Nagyon örülök annak, hogy maradok a csapatnál” – kommentálta a bejelentést Evans. –

„A Panasonic Jaguar Racing színeiben ugyanis már megízlelhettem, milyen édes a győzelem, és ezt követően ennél többre vágyom! A csapat is egyre erősebb, otthonosan érzem magam itt. Elkötelezett vagyok aziránt, hogy a tavalyi sikerek után több pontot, dobogós helyezést, illetve győzelmet szerezzek a csapattal.”

Egyelőre nem tudni, ki lesz Evans csapattársa, de a legesélyesebbnek honfitársa, a többek között a GP2-ben, a GP3-ban és a WEC-ben is megfordult James Calado tűnik.

Fotó: Sam Bloxham / LAT Images (FIA Formula E Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2515173016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása