F1: Újra megbüntetik Verstappenéket

A Red Bull és a Toro Rosso versenyzőit is hátrasorolják a Forma-1-es Orosz Nagydíj rajtrácsán, hogy új erőforrással vághassanak neki a szezon hajrájának.

ap-21nbxb9rn1w11_news.jpg

Sokkal erősebb és megbízhatóbb lett a Honda F1-es motorja a 2019-es szezonra, ennek ellenére a Red Bullokban és a Toro Rossókban már a negyedik motorspecifikáció dolgozik, amit Danyiil Kvjat már Belgiumban pályára vitt, Max Verstappen, Alexander Albon és Pierre Gasly pedig egy versenyhétvégével később, Olaszországban használták élesben az újításokat.

Az Orosz Nagydíj előtt bejelentette a Honda, hogy mind a négy versenyző új belsőégésű motort kap, így két héttel később, a márka hazai versenyének, a Japán Nagydíjnak egy olyan egységgel vághatnak neki, amiben viszonylag kevés kilométer van.

Verstappen, Albon és Gasly ezzel a cserével öt hellyel kerülnék hátrébb a rajtrácson, Kvjat azonban csak a mezőny végéről rajtolhat hazai közönsége előtt, ugyanis más motorkomponensekből is újat helyeztek be az autójába.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2515172894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása