Tim Gábor második az Salgó Rallye-n

tim_salgo_rally_2019_0084.jpg

Tim Gábor számára az idei év főként a műszaki hibákról szólt, a Salgó Rallye-ig megrendezett öt bajnoki futamból csak hármat tudott befejezni, így csak győzelemmel lett volna esélye a bajnoki címre.

A vanyarci pilóta hazainak számító versenyén mindent kisajtolt az Opel Adam R2-ből, de nem bírt a bajnoki esélyes párossal. Timár Tamás navigálásával szakaszgyőzelmet is szerzett, de végig a második helyen autózott az opeles páros. A célba is így érkeztek, ezzel a bajnokságban előre léptek szintén a második helyre.

tim_salgo_rally_2019_0077.jpg

„A Salgó Rallye előtt még matematikailag volt esélyünk a bajnoki címre, de Trencsényi Vincéék tempóját most nem bírtuk felvenni. Végig 100%-on mentünk, nem volt műszaki gondunk, a gumikkal is jól taktikáztunk. Így elmondható, nem itt ment el a bajnoki cím esélye, hanem az előző futamokon, a kieséseken. A második hellyel maximálisan elégedettek vagyunk, ebben nem maradt. A bajnoki ezüstre még van esélyünk, erre kell a továbbiakban koncentrálnunk” 

– nyilatkozta Tim a futam után.

A Rallye2 Országos Bajnokság október 11-13. között zárul a Mecsek Rallye-val.

Fotó: Tim Gábor média

Forrás: Tim Gábor média / Bende Imre

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1015027950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása