Ózdon folytatódik a Kia Platinum Rally Cup, Krajnyák bajnok lehet

Az alábbiakban a Yellow Flag Media által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

krajnyak_velezdi.jpg

Új induló csatlakozik a Kia Platinum Rally Cup mezőnyéhez a soron következő hétvégi rali bajnokin: Gutai Marcell lesz a bajnokságot vezető Krajnyák Petra, valamint a második helyre pályázó Rónavölgyi Endre ellenfele. Vogel Adrienn nem indul az Ózd-Salgó Rallye-n, mert a lengyelországi Verva Street Racingen vesz részt.

Krajnyák Petra bebiztosíthatja első helyét, Rónavölgyi Endre pedig megszerezheti a bajnokság második helyét Ózdon. A bajnokság utolsó fordulója előtt a pontversenyt vezető Krajnyák Petra egyértelműen győzelemre készül.

„Győzni megyek Ózdra, ha sikerül most is nyernünk, akkor bebiztosítjuk a helyünket, úgyhogy csak az érdekel, hogy győzzek. Belső kamerás felvételekkel készültem, de tavalyhoz képest változtak a pályák, úgyhogy lesz bőven kihívás, habár a navigátoromnak, Velezdi Eszternek van itt tapasztalata” 

– mondta a fiatal versenyzőnő.

ronavolgyi_meszaros-erdi.jpg

Rónavölgyi Endre és navigátora, Mészáros-Érdi Niki a második helyre pályázik, amit nagy esélyük van megszerezni Vogelék távolmaradása miatt.

„Az utolsó előtti versenyre készülve már számolgatjuk az év végi pontokat, látjuk, hogy ki indul, ki nem indul. Petrának óriási esélye van megnyerni a bajnokságot, nekünk pedig nagy az esélyünk másodiknak beérni. Megpróbálok ennek szellemében küzdeni, a legfontosabb, hogy most tényleg nem szabad kiesni, mert kellenek a pontok. Sajnos ráfordított időben nem tudjuk felvenni a versenyt az ellenfeleinkkel, mi csak szabadidőnkben tudunk készülni a versenyekre, de igyekszünk Alain Prostosan, okosan menni. A rendelkezésünkre álló idővel és energiával nekünk a második hely elérhető cél lehet.”

Az újonc Gutai Marcellnek a legfőbb célja, hogy végigmenjen a távon.

„A Juhász Racingtől kaptam lehetőséget, idén mentem rali3-ban három versenyen, előtte FRT-n mentem. A rali3-ban a pályaírás és a változó körülmények jelentették a legnagyobb kihívást. A Picantót nagyon rövid távon teszteltem, csaptunk vele pár kanyart, de elégedett vagyok a dinamizmusával, viszont kicsit furcsán ülök benne, mert magas vagyok. Ózdon az a legfőbb célom, hogy végigmenjek, lehetőleg a többiek tempóját tartva.”

A rali2 prológja szombaton este hat órakor indul Salgótarján belvárosában, aztán vasárnap kilenc gyorsasági vár a mezőnyre.

Fotó: Kia Platinum Rally Cup

Forrás: Yellow Flag Media

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8115019982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása