F1: Újabb Forma-1-es esküvő, immár Kevin Magnussen is nős!

_onz5154-560.jpg

A nyári szünetben megnősült a Haas F1-es pilótája.

Dán médiumok már napokkal ezelőtt is pedzegették különböző, magánszemélyek közösségi oldalain megjelent fotókra hivatkozva, hogy a haasos Kevin Magnussen összekötötte az életét kedvesével, Louise Gjøruppal – azonban csütörtök este már maga a versenyző is közölt fényképet a nagy napról, így a frigy hivatalosnak tekinthető.

Kevin Magnussen

Már hosszú évek óta tart párkapcsolatuk, nem sokkal azt követően találtak egymásra, hogy Magnussent már az első Forma-1-es szezonja után dobta a McLaren csapata. „Amikor kihúzták alólam a szőnyeget, jó néhány dolgot át kellett gondolnom az életemben, amikre korábban még csak nem is gondoltam. És ez így volt egészséges” – idézi Magnussen gondolatait a BT. – „Bebizonyosodott viszont számomra, hogy az élet csak még gyönyörűbb, ha túltekintünk a motorsporton.”

Az idei mezőnyben Magnussen a hatodik versenyző, akinek az ujjára felkerült a karikagyűrű, Valtteri Bottas (Mercedes), Sebastian Vettel (Ferrari), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo), Sergio Pérez (Racing Point) és Romain Grosjean (Haas) után.

Fotó: Haas F1 Team Media

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4315011638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása