F1: A Ferrari fejlesztéseket ígér a Hungaroringre

190043_ger.jpg

A csapatfőnök Mattia Binotto bejelentette, hogy a nyári szünet előtti Forma-1-es nagydíjon még bevet egy nagyobb aerodinamikai csomagot a Ferrari.

Továbbra is várat magára az első Ferrari-győzelem a 2019-es Forma-1-es szezonban, igaz, az előző hétvégén, Németországban úgy tűnt, hogy megtörhet a jég, ám az időmérő edzésen műszaki hibák tömkelege miatt nem tudott harcba szállni az elsőségért az olasz csapat, míg az esős versenyen vélhetően egy győzelmet dobott el magától Charles Leclerc a hibájával, Sebastian Vettel pedig a 20. helyről második lett.

Mattia Binotto, az istálló vezetője azonban reméli, hogy az új fejlesztésekkel, amelyekkel a gárda érkezik a 34. Magyar Nagydíj hétvégéjére, eléggé jól működnek ahhoz, hogy előrelépjenek.

„Fontos lesz nekünk ez a verseny, mert most láthatjuk meg, hogy javult-e az autó a különböző karakterisztikájú pályákon. Számolhatunk azokkal az elemekkel is, amiket mostanában mutattunk be, illetve lesz néhány aerodinamikai fejlesztésünk. Természetesen mindemellett arra is fókuszálni fogunk, hogy az elmúlt időszakban előfordult megbízhatósági problémák ne ismétlődhessenek meg”

– idézi a csapat előzetes a csapatfőnököt.

Binotto szerint a hungaroringi víkenden is a hűtés és a gumikezelés lesznek a leginkább meghatározó tényezők.

„A Hungaroring egy olyan pálya, ahol általában fontos a hűtés, és ahol az autók maximális leszorítóerővel tudnak futni. A gumikat komoly hatások érik a kanyarok típusaiból kifolyólag, és ez már egyetlen kvalifikációs körön is tapasztalható lesz.”

Valamivel több mint a szezon fele, vagyis tizenegy verseny után a Ferrari a második helyen áll a pontversenyben, 148 pontos hátránnyal a Mercedesszel szemben.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7914990138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liberalnazi dickheads 2019.08.02. 09:34:29

Binotto egy seggfej, köze nincs a csapat vezetéshez és motivációjához. Ki kellene rúgni kb azonnal.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása