F2: Visszatér Mick Schumacher csapattársa a Hungaroringen

1017598073-lat-20190712-_r3i7227.jpg

A botrányos silverstone-i hétvége után a Forma-2 hungaroringi hétvégéjén ismét rajthoz áll az indonéz Sean Gelael.

Furcsa összetűzés robbant ki a Forma-2-es bajnokság előző, nagy-britanniai hétvégéjén. A szituáció kiindulópontja, vagy inkább az utolsó csepp a pohárban – nézőpont kérdése – az volt, hogy a versenybírák Sean Gelael és Louis Delétraz pénteki szabadedzésen történt koccanásából az indonézt hozták ki vétkesként, emiatt büntetőpontokkal és egy háromhelyes rajtbüntetéssel sújtották, noha a döntéssel egyik érintett sem értett egyet.

„Elvi kérdésre” hivatkozva Gelael ki is hagyta a versenyeket, mivel teljesen kiakadt a felügyelőtestületre, illetve annak következetlensége miatt – nem mellesleg a sorozat főnöke, Bruno Michel a hétvége után együttérzését fejezte ki a negyedik teljes szezonját futó indonéz pilóta iránt.

Sokáig az is kérdéses volt, hogyan alakul a 2019-es szezon folytatása a Prema számára, de végül pénteken Gelael a Motorsport.com-nak megerősítette, hogy a jövő héten a Hungaroringen újra ott lesz a rajtrácson, Mick Schumacher csapattársaként.

Gelael egyébként a 16. helyen áll a bajnokságban 11 ponttal, míg az újonc Schumacher 26 egységet számlál a 14. pozícióban.

Fotó: FIA Formula 2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5214981870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása