F1: „Könnyebb a Forma-1, mint a Forma-2” – Norris

2019britishgrandprixsunday_54i9856.JPG

A McLaren újonca, Lando Norris úgy véli, hogy a Forma-1-es bemutatkozás volt minden eddigi legkönnyebb kategóriaváltása.

Bár korábban már többször bizonyította tehetségét, mégis az év egyik nagy meglepetésének tartják Lando Norrist. A Forma-3-as Európa-bajnokság 2017-es bajnoka és a Forma-2 tavalyi ezüstérmese első Forma-1-es szezonjának felénél a kilencedik pozíciót foglalja el az egyéni bajnokságban a McLarennel. A 19 esztendős brit állítja, hogy a Forma-1-be tudott a leggyorsabban beilleszkedni, pedig ugrás nélkül végig mászta a motorsportos ranglétrát, a gokarttól a száguldó cirkuszig.

„Sokkal kényelmesebben érzem magamat a Forma-1-es autóban, és nem csak azért, mert jó munkát végzek, mert már a szezon kezdetén ugyanezt éreztem. Először nagyon nehéz volt jól összerakni egy kört, de az idei autóval már egyszerűbb, mint a tavalyi Forma-2-es géppel”

– olvashatóak Norris gondolatai a GPFans.com-on.

„A gokartozás óta sokat szenvedtem, főleg a méreteimmel, és ez jellemző volt minden további kategóriára: az F4-re, az F3-ra és az F2-re is. A Forma-2 fizikai szempontból sokkal megterhelőbb, mint  Forma-1. Ez még változhat, de nem igazán bánom.”

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4114977054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása