ELŐSZÖR INDUL HOSSZÚTÁVÚ VERSENYEN TASSI ATTILA

tassi_fuji.jpg

Úgy tűnik a lehetőségek és a nagy bemutatkozások éve az idei Tassi Attila számára. A hétvégén kerül megrendezésre ugyanis a 24 órás „Super Taikyu Series” versenysorozat soron következő futama Ázsiában, melyen a HELL ENERGY által támogatott túraautó-versenyző is részt vesz.

A 24 órás versenynek a Fuji International Speedway ad otthont, melyen profik és amatőrök egyaránt rajthoz állhatnak. Tassi Attila a KCMG csapatával, Honda Civic Type R FK8 típusú autóval áll rajthoz. A fiatal versenyző csapattársai a 2015-ös 24 Hours of Le Mans győztese, Matt Howson, a KC Motorgroup tulajdonosa, Paul Ip, és az ausztrál pilóta, Josh Burdon lesznek. A csapat a TCR Class-ben méretteti meg magát május 31-e és június 2-a között.

„Izgatott vagyok, hogy egy ilyen versenyen is kipróbálhatom magam, nagyon örülök, hogy a KCMG lehetőséget adott erre. iRacingen már többször részt vettem 24 órás versenyen, de élőben még soha, úgyhogy alig várom, hogy a valóságban is átélhessem ezt az élményt. Sokat hallottam már az ilyen endurance versenyek hangulatáról, állítólag teljesen magával ragadja az embert, remélem velem is így lesz. Biztos, hogy lesznek mély pontok, ami a fáradtságot illeti, de helyt fogok állni. Szerintem ez egy nagyon jó tanulásig lehetőség, főleg, hogy két bajnok is van a csapatunkban, akik biztos, hogy sok újat tudnak majd mutatni nekem”

– mondta Tassi Attila.

„Nagyon lelkesek vagyunk, hogy indulhatunk a Fuji 24 Hours versenyen. Sikeres teszteléseken vagyunk túl, Josh-sal és Attilával pedig növeltük az esélyeinket. Ez az idei második 24 órás verseny, amiben részt vesz a KCMG és további kettőben tervezünk rajthoz állni. Keményen fogunk dolgozni, hogy győzelemmel zárjuk a hétvégét”

mondta Paul Ip, a KC Motorgroup tulajdonosa.

Fotó: HELL ENERGY Média

Forrás: HELL ENERGY Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1014869050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása