F1 - ÚJ, ÁLLATI MENŐ MOTORHOME-OT VILLANTOTT A RED BULL

ap-1z94829dw1w11_news.jpg

Tizennégy Forma-1-es szezont követően lecserélte kiszolgáló létesítményét a Milton Keynes-i alakulat.

Az előző motorhome-ját szinte a kezdetek, a 2005-ös San Marinói Nagydíj óta használta a Red Bull, így a négyszeres konstruktőri világbajnok gárdánál úgy látták, elérkezett a korszerűsítés ideje. A létesítmény – amit a legtöbb csapat jellemzően csak az európai versenyekre visz magával – a hétvégén, a barcelonai paddockban nyitja meg a kapuit, F1 Holzhaus néven, ami magyarul annyit jelent, hogy F1 Faház.

Az épület stílusa, főleg a belseje, hűen tükrözi a nevét. Az új motorhome-ban 27%-kal több hely van az elődjében, összesen 1221 négyzetméteres, a felállításához pedig – egy 25 fős csapattal – kettő, a lebontásához egy nap szükséges.

Maga a motorhome azok számára ismerős lehet, akik az előző években rendszeresen nyomon követték a gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) történéseit, ugyanis a gyári KTM-csapata már két éve használja, a tavalyi Osztrák Nagydíjra pedig a Red Bull is elvitte.

„Az előző tizennégy szezon folyamán az Energy Station számos átalakításon ment keresztül, haladva a korral. Ez volt az első motorhome, amely két csapatot is ki tudott szolgálni, a Toro Rosso érkezését követően. A továbbiakban pedig további változásokat eszközöltünk, hogy kielégítse változó igényeinket.

Ezen a héten újra változtatunk, leleplezzük az új Energy Station-t, amely Ausztriában inkább Holzhaus néven ismert. Ez egy fenntartható struktúra, amely elhoz a Forma-1-es paddockba egy darabot a Stíriai Alpokból. A tervezés folyamán mind a Red Bull, mind a Toro Rosso jelenlegi és jövőbeni szükségleteit figyelembe vettük”

– nyilatkozta az új létesítmény kapcsán a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

Fotó: Andreas Aufschnaiter / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9314815870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása