F1 - A MÁSODIK TESZTNAPOT IS KIHAGYJA A WILLIAMS

dzitnj3x0aatkvx.jpg

Egyre inkább problémásan alakul a 2019-es előszezon a grove-i alakulat számára: a Williamsnek eleinte még csak a shakedown-t kellett lefújnia, jelenleg viszont már az a helyzet, hogy a hétfői után a keddi napon sem látjuk pályán az FW42-est.

Folytatódik a Williams előszezoni kálváriája, aminek eredményeként az egykor patinás istálló immár jelentős mennyiségű időtől és tesztkilométertől esik el. A grove-i istálló elismerte, hogy megcsúsztak az FW42-es gyártási folyamatával, így sem Robert Kubica, sem George Russell nem tudott még tesztelni, ugyanis a csapatnak előbb a hétvégi shakedownról, majd a hétfői tesztnapról kellett lemondani. Hétfőn pedig a csapat bejelentette, hogy még kedden sem lép pályára a 2019-es autó.

„Egyre inkább valószínű, hogy szerdánál hamarabb nem tudunk pályára gördülni. Természetesen rendkívül csalódottak vagyunk, de nagyon szerencsétlen a helyzet, amiben vagyunk. Amint képesek leszünk rá, pályára küldjük az FW42-t” – nyilatkozta a csapat által közzétett kommünikében Claire Williams, a Williams helyettes csapatfőnöke.

A helyszínen tartózkodó RaceFans.net a csapathoz közeli forrásokból úgy tudja, hogy az új karosszéria még nem érkezett meg Spanyolországba, amit légi úton szerda reggelre szállítanak majd le állítólag. Kijelenthető, hogy a tavalyi évet is csak a konstruktőri tabella alján záró Williams nincs könnyű helyzetben.

Fotó: ROKiT Williams Racing / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7214634266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása