AUDIK HAVON ÉS JÉGEN

a190729_large.jpg

Az elmúlt hétvégén igencsak látványos jelenetekben volt részük a GP Ice Race-re kilátogatóknak, ugyanis először szereltek fel szegecses gumikat az Audi Formula-E- és DTM-autójára.

Nem csak Franciaországban, hanem Ausztriában is láthattunk jeges-autósportos látványosságokat az előző víkend folyamán, ugyanis a GP Ice Race eseményen, bemutató jelleggel pályára vitte az Audi RS5 DTM-et a 2017-es DTM-bajnok René Rast, a Formula-E-ben a bajnoki címig jutó e-tron FE04-et pedig Daniel Abt, és jelen volt még a történelmi jelentőséggel bíró Audi Sport quattro, valamint a ralilegenda WRC-bajnok, Walter Röhrl és a szabadstílusú síelés sztárja, Benedikt Mayr.

„Ez egy szuper hétvége volt fantasztikus hangulattal és fantasztikus emberekkel. Először vezettem Formula-E-autót jégen, és nagyon klassz érzés! Hihetetlenül jó mókában volt részem, és jó volt látni a rajongókat a kanyarokon keresztül driftelve. Remélem, jövőre is lehetőségem részt venni az eseményen” – fogalmazott az eseményen Abt.

Benedikt Mayr – aki az első ember a világon, akit egy Formula-E-autó húzott kötélen – szintén el volt ragadtatva az élménytől: „Nagyszerű volt. Most már nagyon várom, hogy végre ellátogathassak egy Formula-E-versenyre!”

„A szegecses gumikon és 500 lóerővel a hátsó tengelyen voltak gondjaim a tapadással. Ugyanakkor DTM-autót vezetni havon és jégen érdekesen tapasztalat és remek móka volt” – jegyezte meg viccelődve Rast.

Galéria a GP Ice Race-ről:

Nyitókép: Audi Communications Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr714579600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása