SZUPER PÁROS A SZUPERAUTÓK KÖZÖTT

vivien_keszthelyi_david_schumacher_cars_coffee_4.JPG

Csúcskategóriás autók, csodálatos időjárás és egy csésze kávé. Kell ennél több a szürke vasárnapok felrázására? A Cars & Coffee szervezői csapata nyilvánvalóan így gondolta, amikor egy különleges résztvevőt invitált meg a rendezvényre. Az idén autósport történelmet író, 17 éves kora ellenére már a harmadik felnőtt bajnoki címét ünneplő Keszthelyi Vivien párja, David Schumacher társaságában jelent meg a különleges eseményen.

A világ legnagyobb autós jelensége másodszor került megrendezésre Magyarországon, ezúttal egy olyan kiemelt vendéggel, aki nem csak megbecsüli, de a versenypályán csúcsra is járatja az autókat. Keszthelyi Vivien az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup nagytúraautó bajnokságban lett bajnok a rookie kategóriában, valamint ezüstérmes az abszolút tabellán, míg az őt elkísérő David Schumacher az ADAC Formula 4 bajnokságban nyerte el a rookie bajnoki címet. A két autóversenyző több, mint 7 hónapja alkot egy párt és szemmel láthatóan minden pillanatot megragadnak arra, hogy együtt tölthessék az időt.

vivien_keszthelyi_david_schumacher_cars_coffee_6.JPG

Az idén karrierje harmadik felnőtt bajnoki címét ünneplő Vivien számára a bajnokság lezárult, a szezonnak viszont koránt sincs vége. Feszített programja miatt szombaton késő este érkezett Magyarországra kedvese, David társaságában, majd még a rendezvény vége előtt ismét külföldre utazott. A magyar lány  elmondása szerint nagyon élvezte az eseményt: „Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimban  kulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.”

vivien_keszthelyi_david_schumacher_cars_coffee_2.JPG

A Cars & Coffee története 2013-ban Olaszországban kezdődött, amikor Francesco Canta (Mr. Cars & Coffee) megszervezte az első összejövetelt, ami valóságos lavinát indított el az egzotikus négykerekű járművek rajongói és tulajdonosai között. Az esemény mára már 40 ország 60 városában van jelen. Exkluzivitását mi sem bizonyítja jobban, mint a megjelenő autómobilok. A Magyarországi rendezvényen felvonuló modellek között olyan különlegességek voltak fellelhetők, mint például az egyedülálló Koenigsegg CCXS, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Porsche 911 GT2 RS - Weissach Package, vagy a Best of the Show díjat is elnyerő egyedi festésű Ferrari F12tdf.

A rendezvény vasárnap délelőtt Etyeken kezdődött, majd a különleges autósereg rendőri kísérettel vonult át a Hungaroringre, ahol élesben is tesztelték a gyönyörű modelleket. A megjelentek örömére Vivien ízelítőt adott abból, hogy mit lehet egy utcára gyártott autóból kihozni a versenypályán. A 17 éves lány először a résztvevőkkel, majd David Schumacherrel az oldalán rótta a köröket az Audi TT RS volánja mögött. A magyar autóversenyző azt is megosztotta velünk, hogy miként telnek számukra a hasonló rendezvények: „Az ilyen eseményeken mindig megyünk együtt is pár kört. Egyszer én vezetek, máskor ő. Természetesen ilyenkor előkerülnek az apró technikai megoldások, amikre csak a versenypályán van lehetőség. Ez nem versengés, de igazi élvezetet visz a kapcsolatunkba, és egy-egy tökéletesen kivitelezett új  mozdulatnak a szórakozáson kívül könnyen lehet, hogy egyszer a pályán is hasznát vehetjük.”

Fotó: Team VRS Média

Forrás: Team VRS Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1414278125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása