DEBRECEN BAJNOKA A DEBRECENI BAJNOKIN

vivien_keszthelyi_r8cuptrophies_2_2.jpg

Amikor két nagy múltú csapat találkozik a magyar labdarúgó bajnokságban, az összes szem a pályára szegeződik. Az Újpest FC – Debreceni VSC bajnoki rangadón azonban a futball mellett egy sporttörténelmet író autóversenyző megjelenése is felkeltette az érdeklődést. Keszthelyi Vivien személyében egy büszke város fiatal, de egyre fényesebben ragyogó csillaga tűnt fel a lelátón.

Alig egy hete robbant a hír, hogy egy debreceni születésű magyar lány lett minden idők legfiatalabb női autóversenyzője a nemzetközi GT4-es (nagytúraautó) bajnokságok történetében, aki dobogós helyen zárta a szezont. Keszthelyi Vivien, az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup rookie kategóriájának bajnoka, valamint abszolút összetett értékelésének második helyezettje, a vendég csapat meghívására látogatott ki a Szusza Ferenc Stadionba.

A mindössze 17 éves kora ellenére már két országos és egy nemzetközi bajnoki címmel rendelkező pilóta örömmel fogadta el a DVSC meghívását a magyar első osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában megrendezett parázs összecsapásra, melyen az Újpest fogadta a Debrecen csapatát.

vivienkeszthelyi_ufcvsdvsc.jpg

„Megtiszteltetés számomra, ha meghívnak egy sporteseményre, így ha időm engedi mindig kihasználom a lehetőséget. Szerintem azok után, hogy lány létemre autóversenyző vagyok már kevésbé meglepő, hogy a futballt is kedvelem” – mondta Vivien, aki a tőle megszokott vidám hangulatban nyilatkozott a mérkőzés előtt.

A rangadó hatalmas küzdelmet hozott a két, összesen 27 magyar bajnoki címet birtokló együttes között. Az Újpest végül Nagy Dániel góljával 1-0-ra megnyerte az összecsapást és így otthon tartotta a 3 pontot, míg a debreceni csapat másodszor szenvedett vereséget a szezonban.

Fotó: Team VRS Média

Forrás: Team VRS Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9214242415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása