F1 - NEM ÁLL LE A FEJLESZTÉSEKKEL A RENAULT

A nyári szünetet követően sem áll le az idei autó fejlesztésével a Renault, ugyanis több új aerodinamikai elem mellett egy frissített padlólemezt is bevetnek a soron következő Belga Nagydíjon.

Az idei szezonban a 3 TOP istálló elérhetetlennek bizonyul, viszont a középmezőnyben rendkívül szoros csata zajlik a résztvevők között. Ezzel a francia csapat is tisztában van, így nem állhatnak le az idei autó fejlesztésével, szeretnék megtartani a jelenlegi negyedik helyüket a konstruktőrök között.

Ezért a nyári szünetet követő első versenyhétvégén több új frissítés is megjelenik az RS18 kódjelű autón, amitől egyértelmű javulást várnak.

„Új padlólemezzel plusz néhány további elemmel frissítjük a csomagunkat, aminek működnie kellene, hiszen szoros csatát vívunk a középmezőnyben. Több teljesítményt kell kisajtolnunk az autóból, hogy jó esélyünk legyen a szezon végéig harcolni. A célunk a negyedik hely megtartása. A forrásaink nagy részét a 2019-es projekt előkészítésére fordítjuk, ami fontos lépés a fejlődésünkben, ennek ellenére azonban az idei autót is fejlesztjük, hogy további teljesítményt nyerjünk” – mondta Nick Chester, a Renault csapat technikai igazgatója a motorsport.com hasábjain.

A Renault csapat 16 pontos előnnyel várja a folytatást a Haas előtt a konstruktőri bajnokság negyedik helyén. A csata Belgiumban folytatódik.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4314188757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása