F1 - HOSSZÚ IDŐ UTÁN ISMÉT LEHETŐSÉGET KAP SZABADEDZÉSEN GIOVINAZZI

antonio_giovinazzi_kaspersky_lab_hospitality_pabvabrnfdvx.jpg

A Hockenheimringen azonban az első szabadedzésen pályára viheti a Sauber egyik versenygépét a Ferrari juniorja, aki idén először fog vezetni szabadedzésen.

A keddi nap folyamán a motorsport.com számolt be a hírről, miszerint a hétvégi Német Nagydíj első szabadedzésén Antonio Giovinazzi pályára gördülhet az egyik Sauber-Ferrarival, Marcus Ericsson helyét átvéve. Az olasz számára nem ismeretlen a csapat, mivel a tavalyi szezon első két versenyén, az Ausztrál Nagydíjon és a Kínai Nagydíjon versenyezhetett annak színeiben, a Bajnokok Tornáján lesérült Pascal Wehrleint helyettesítve.

Idén az első szezonközi teszten, Barcelonában már vezethette a Ferrari és a Sauber versenygépét, de az utolsó szabadedzéses lehetősége egészen a 2017-es Abu Dhabi Nagydíjig datálódik vissza, amikor is az egyik Haas-Ferrari volánja mögé ülhetett be.

Giovinazzinak ugyan nincsen állandó versenyzői programja 2018-ban, de így sem telnek unalmasan a napjai, mert igencsak sok időt tölt a Ferrari szimulátorában, valamint részt vett az AF Corse csapatával a Le Mans-i 24 órás versenyen is – a 24 éves pilóta Toni Vilanderrel és Pipo Deranival karöltve az ötödik helyen fejezte be a legendás viadalt a GTE Pro kategóriában.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9614120055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása