GOKART - SZABÓ NIKOLAS: HIBÁTLAN ÉV A CÉL

niko3.jpg

Mi az a plusz erő, ami tol előre? Az a megmagyarázhatatlan impulzus, ami a pályán tart és nem ereszt? Ezek a befejezetlen ügyek, a meg nem valósult álmok és az a láthatatlan kötelék, ami egy életre magához láncol.

Szabó Nikolas számára is akadnak még ismeretlen oldalak a gokart világának vaskos könyvében, így nagy lendületet véve a fiatal tehetség kísérletet tesz arra, hogy idén minden egyes oldalra hatalmas betűkkel felvésse saját nevét, hogy büszkén távozhasson.

Bizonyításvágy, magának és a világnak. Ez jelenleg a szlovák pilóta legfőbb gondolata. Ez száguld át a fején reggel, edzés közben, a versenyek előtt, valamint lefekvéskor. Azonban úgy tűnik sikerült Fortunát is maga mellé állítania a többszörös bajnoknak, aki nemcsak címe megvédésére készül, de egy hibátlan év véghezvitelében is szorgosan munkálkodik.

Eddig kettőből kettő Niko eredménye, ugyanis a Szlovák Bajnokság első fordulóján szerzett fölényes győzelmét követően Ceska Lípa pályáján is a dobogó tetejére állhatott. De pihenésre nincs idő, hiszen hétvégén újra a száguldásé lesz a főszerep, ugyanis megrendezésre kerül a bajnokság harmadik fordulója, ezúttal Bruckban. Nézzük, mit mondott Nikolas a versenyhétvégét megelőzve.

Niko, kezdjük rögtön a legelején. Kettőből kettő. Fantasztikus teljesítményt láthattunk eddig tőled. Hogyan vágsz neki a versenynek az előző győzelmeket követően?

"Ugyanolyan motivált vagyok, mint mindig. Ezek a sikeres futamok pedig csak még éhesebbé tettek. Igaz, behúztam az első két versenyt, de kemény munka áll még előttünk, azonban készen állok."

Mit gondolsz a versenytársaidról?

"Én olyan embernek tartom magam, aki tiszteli, elfogadja és elismeri az ellenfeleit. Bármit is értek el, bármi is van kettőnk között… tisztelem őket is és a döntéseiket is. Hiszen mindannyian ugyanazért a dologért rajongunk. Ez a sportág az életünk. Úgy gondolom, hogy így csak még szebbé tehetjük ezt az egészet."

Végül nézzük egy kicsit a pályával alkotott kapcsolatodat. Hogyan jellemeznéd?

"Őszintén bevallom, hogy a brucki pálya nem tartozik a kedvenceim közé. Valahogy nem tudom élvezni, azonban mindig örömmel megyek oda versenyezni, mert sok jó emlék köt ahhoz a pályához. Tavaly győzni is tudtam itt. Ezt idén is meg szeretném ismételni!"

Fotó: Szabó Nikolas média

Forrás: Szabó Nikolas média / Farkas Kitti

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr914033656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása