F1 - RÓZSASZÍN KÖD: A HIPERLÁGY GUMIKÉ LESZ A FŐSZEREP MONACÓBAN
Forma-1 2018: Monacói Nagydíj - Gumiválasztások

f1_winter_testing_barcelona_day_four_mbiln4cfdq8x.jpg

A Pirelli a hét elején ismertette a csapatok gumiválasztásait a jövő héten esedékes Monacói Nagydíjra – valamennyi csapat pedig egysíkú gumitaktikát fog követni a jelek szerint…

Ugyanis valamennyi csapat legalább kilenc szettet betárazott a jövő hétvégén debütáló, rózsaszín oldalfalú hiperlágy gumikból de például a Red Bull, a Williams és a Renault csapata nem kevesebb mint 11 garnitúrát igényelt, ami azt jelenti, hogy a másik két keverékből – az ultralágyból és a szuperlágyból – csupán a kötelező minimum egy-egy szettet kérték.

Az élmezőnyből a Mercedes kilenc, a Ferrari pilótái pedig tíz szett hiperlágy abroncsból gazdálkodhatnak a szűk utcai pályán – a brackley-i gárda pedig azon három csapat egyike, amely versenyzőinek eltérőek a gumiválasztásai. Hamilton két-két garnitúrát kért az ultra- és a szuperlágy gumikból egyaránt, Bottas meg eggyel több szettet kap a lila és eggyel kevesebbet a piros oldalfalú Pirelliből. Bottason kívül csupán a haasos Romain Grosjeannak áll három garnitúra ultralágy gumi a rendelkezésére.

A Monacói Nagydíjra érvényes gumiválasztások:

ddpimalvwamxoer.jpg

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3913967242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása