WTCR – MÉGIS HUFF A POLE-BAN A MÁSODIK FUTAMON

img_6720.jpg

Hosszas huzavona alakult ki a Q2 végeredménye kapcsán, de végül tisztázták a helyzetet, amelynek eredményeként törölték Tassi Attila kilencedik helyet érő idejét – így azonban nem Nagy Danié, hanem Rob Huff-é a pole a fordított rajtrácsos, második versenyre.

Eleinte úgy tűnt a délelőtt folyamán lebonyolított időmérő edzésen, hogy Rob Huff megszerzi a rajtelsőséget a fordított rajtrácsos, második futamra – azonban Tassi Attila körideje némi zavart okozott az éterben.

Ugyanis a HELL-KCMG csapat Hondáját terelgető ifjú magyar versenyző első körét előbb törölték, ugyanis annak folyamán elhagyta a pályát, majd két perccel a vége előtt elindult egy újabb gyorskörre, ám kifutott az időből, így elméletileg nem is javíthatott volna. Aztán mégis kilencedikként rangsorolták egy 1:54.7-es körrel, de valamivel később a TouringCarTimes újságírója, Neil Hudson kiderítette, hogy Tassi kétszer szelte át a célvonalat a kockás zászló után, így elvették az idejét.

Ez azonban azt jelenti, hogy Huff visszakapta a pole-ját, Nagy Dani pedig kilencedik lett, de a magyar pilóta így is az első sorból várhatja majd a piros lámpák kialvását a helyi idő szerint 15:30-kor kezdődő versenyen.

Fotó: Landek Norbert

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5213879060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása