F1 - BELESZÓLHAT AZ IDŐJÁRÁS A BARCELONAI TESZTBE

f1_winter_testing_barcelona_day_one_xl1hxfmmf7zx.jpg

A legfrissebb időjárás-jelentések szerint akár havazhat is Barcelonában. A csapatok már tárgyaltak a lehetséges megoldásról, amely adott esetben az egyik tesztnap elhalasztása is lehet.

A hétfő délután folyamán igencsak ellaposodott a csapatok pályán tanúsított aktivitása, mivel a hideg és esős időjárás nem éppen teremtett a körözéshez ideális körülményeket. Azonban a legújabb előrejelzések szerint ez az állapot még rosszabb is lehet, szerdán akár már havazhat is, amelyet követően csütörtökön elvileg már jobb körülmények várhatóak. Mégis, a csapatok egy jó része azért lobbizott ma, hogy az egyik napot tartsák meg inkább pénteken.

Azonban ekkorra már a Williams lefoglalta a barcelonai pályát, mert újabb forgatási napot fog tartani, akárcsak szombaton a Ferrari. A motorsport.com megtudta, hogy vasárnap és hétfőn -, amikor is az időjárási körülmények is jóval melegebbnek és szárazabbnak ígérkeznek - viszont szabad a pálya.

A logikusabb döntés nyilván a hétfői nap lenne, hiszen március 6-án, kedden már amúgy is kezdetét venné a második teszthét.

Ahhoz, hogy egy napot elhalaszthassanak, mind a tíz csapat egyhangú jóváhagyására szükség van. Ezt hétfőn nem sikerült elérni, de a holnapi nap folyamán újra összeülnek majd az alakulatok képviselői.

"Egyelőre nincsenek további egyeztetések ezzel kapcsolatban, de majd holnap vetünk egy újabb pillantást a dologra" - kommentálta a hírt és a helyzetet a Haas F1 Team csapatvezetője, Günther Steiner. "Jelen állás szerint nincs esély a változásra. Majd holnap eldöntjük."

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4813701062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása